Region 2: Her bliver ildsjæl overrasket med flot hæder

Anders Bukbjerg fra Ulfborg sad i møde en helt almindelig arbejdsdag, da han pludselig blev overrasket af rullende kameraer og overrækkelse af en flot hæder: Jyske Banks og DBU Jyllands Gør-en-forskel-pris. Der var også anerkendelse til en flittig kampfordeler fra Alhedens IF.



Anders Bukbjerg (i midten m. blomster) var tydeligt overrasket og rørt, da han modtog den flotte hæder. Fra: Jyskebank.tv
Der kan sættes flueben ud for en lang række hverv, når man gennemgår Anders Bukbjergs fodbold-CV i den vestjyske fodboldklub, SHN/Ulfborg.

Den 34-årige ildsjæl kan blandt andet kalde sig for fodboldformand, bestyrelsesmedlem, kampfordeler og stævneansvarlige i den lokale fodboldklub, hvor han i øvrigt også selv er aktiv fodboldspiller for klubbens Serie 6-hold.

Jyske Bank TV overraskede Anders Bukbjerg på sit arbejde under et morgenmøde med Jyske Banks og DBU Jyllands Gør en forskel-pris, og onsdag blev den flittige klubmand så hædret på DBU Jyllands årsmøde i Aulum Fritidscenter.

Du kan se videoen, hvor Anders Bukbjerg bliver overrasket her.

Hæder til kampfordeler fra Alhedens IF



Tage Johansen (i midten, red.) blev hædret med Allan Holm Hansens kamparrangørpris i Aulum Fritidscenter. Foto: Sidsel Reitz Krarup
Der var også hæder til Tage Johansen fra Frederiks, som er kampfordeler for de mange hold i Alhedens IF.

Den flittige kampfordeler, som har været kampfordeler i klubben siden halvfemserne, blev således hædret med Allan Holm Hansens kamparrangørpris på årsmødet i Aulum.

- Han nyder stor anerkendelse blandt andre kampfordelere, har et smittende humør og er altid velforberedt og rettidig. Og så udviser han et stort engagement i sin forening og er blandt andet træner for flere hold og formand for fodboldafdelingen, lød det fra Hans Sørensen fra talerstolen i motiveringen.


Log ind