Region 1: Hædret for 40 års tjeneste

Arne Hartmann Pedersen har i over 40 år været en del af fodboldudvalget i Bindslev/Tversted IF. Til Region 1’s årsmøde i Aalborg blev den ukuelige klubmand hædret med Jyske Bank’s og DBU Jyllands Gør en forskel-pris.

Det var en stolt Arne Hartmann Pedersen(nr. 2 fra venstre) fra Bindslev/Tversted IF, der onsdag aften i Aalborg modtog Jyske Banks og DBU Jyllands Gør en forskel-pris 2016. Prisoverrækkerne er Mads-Peter Salling Holmgaard (yderst til venstre) og Pia Bæk Mathiasen fra Jyske Bank, samt Kristian Nørgaard Thomsen (yderst til højre).


Arne Hartmann Pedersen startede som spiller som niårig i 1958 og har siden haft sin gang i Bindslev/Tversted IF – altså har han været tæt knyttet til klubben i næsten 60 år. De seneste mere end 40 år har han haft en eller flere poster i klubbens fodboldudvalg, blandt andet som formand og kasserer.

På DBU Jylland Region 1’s årsmøde i Aalborg blev Arne Hartmann Pedersen så hyldet for sin kæmpe indsats for breddefodbolden med Jyske Banks og DBU Jyllands Gør en forskel-pris. Han fik overrakt prisen af Kristian Nørgaard Thomsen, formand for DBU Jylland Region 1, foran omkring 125 nordjyske fodboldledere.

Og det var en beskeden klubmand, som trådte op på talerstolen efter udnævnelsen.

- Rundt omkring i Nordjylland findes der mange ledere, der er ligeså berettigede til den her pris som mig. Men det kræver selvfølgelig, at man bliver indstillet, og det har Bindslev Tversted så gjort, så det kan jo nok godt være, at jeg skylder nogen en lille en, sagde Arne Hartmann Pedersen.

Altid klar til at hjælpe

Sideløbende med bestyrelsesposterne har Arne Hartmann Pedersen været involveret i en række andre opgaver for fodboldafdelingen.

- Han har blandt andet været sponsorsælger, holdleder, dommer for ungdomshold og skolecup, holdleder for seniorhold, arrangør af firmafodbold og Tour de Bindslev, samt været indkvarteringschef for Dana Cup på Bindslev Skole, fremgår det af klubbens indstilling til prisen.

Gennem de seneste fem år har Arne Hartmann Pedersen været klubbens kasserer, hvor han har styret klubbens økonomiske midler med fornuft og overblik, så der alle årene har været sorte tal på bundlinjen.

Derudover er Arne altid klar med en hjælpende hånd, hvis der er nye projekter i støbeskeen.

- Han hjælper til med arbejdet omkring klubhus og baner, når der skal bygges eller renoveres. Altså en ildsjæl som lever og ånder for fodbolden i Bindslev, lyder det afslutningsvis i klubbens indstilling.

Log ind