Ombrydning klar i ungdomsrækkerne

Se med her, hvis du er nysgerrig på, hvilken række dit ungdomshold skal spille i til foråret. Ombrydningen er nemlig offentliggjort nu og puljerne er på trapperne for de øverste niveauer.

Ny struktur for U19 Drenge

Nu kan ungdomsholdene få klarhed over indplaceringen i forårets turnering. Foto: Fodboldbilleder.dk



DBU Jyllands ungdomsrækker har afsluttet efteråret turnering forlængst.

Og mens holdene kan tage arbejdshandskerne af, er det stik modsat for DBU Jylland Turneringer, som nu har været i gang med at ombryde holdene til forårets turnering samt kigge på puljerne. 

Puljer ligger klar i december og marts

Allerede 1. december er de første ungdomspuljer klar i de øverste niveauer, mens resten må vente til marts med pulje-offentliggørelse.

- Alle drenge- og pigerækker vil kunne se deres indplacering nu, så man kan se, hvilken række man spiller i til foråret, lyder det fra Steffen Lynge Pedersen hos DBU Jylland Turneringer.

Ved at besøge denne side og finde den relevante række i venstremenuen, kan du blive opdateret på den benyttede ombrydningsmodel. Her kan du også se, hvordan pointstillingen bliver beregnet, og om der skal spilles kvalkampe eller ej. Dit hold kan du finde i resultatsøgningen her til højre for artiklen - søg på rækken.

denne tidsplan kan du se offentliggørelsen af puljer.

8-mands rækkerne ombrydes anderledes

Pånær U13-rækkerne, som følger ovenstående ombrydningsmodel, så står det lidt anderledes til for 8-mands rækkerne, de såkaldte C-rækker.

- I 8-mands rækkerne ombryder vi også efter de opnåede resultater i efterårets turnering, men vi skeler også en del til geografien, forklarer René Pedersen, turneringsansvarlig på DBU Jylland Region 2's kontor.

Hensynet til kørselsafstandene i de laveste 8-mands rækker er nemlig en væsentlig faktor i den regionale ombrydning, selvom styrkeforholdene selvfølgelig også tæller højt på kriterie-listen. Ombrydningen i 8-mands rækkerne vil først ske i marts 2017, hvorefter det offentliggøres.

Se også

Rækkebeskrivelser ungdom
Særligt for U13-rækkerne 
Vigtige datoer



  

Log ind