Efterårets puljer klar 28. juni

Tirsdag den 28. juni offentliggøres efterårets puljer i samtlige rækker fra de laveste børnerækker til de ældste seniorrækker. Herefter har klubberne 8 dage til at justere kamptider, hvorefter den endelige turnering ligger klar den 7. juli.

Sønderborg spærring ophæves - flash
Mens bolden ligger stille i sommerpausen, planlægges efterårets turnering.



Forårets turnering lakker mod enden og mens enkelte hold slutter sæsonen med at spille regionsfinaler, JM-finalekampe eller kvalifikationskampe, så har langt de fleste jyske fodboldspillere blikket rettet mod sommerferien.

Mens spillerne holder sommerferie, er der til gengæld travlhed bag facaden, hvor kampfordelere og trænere pusler med at få kampprogrammet til at gå op. Allerede på tirsdag den 21. juni sendes sidste status over holdtilmeldinger ud til klubbens kampfordeler, så der kan skabes overblik over de tilmeldte hold til den kommende sæson.

- Vi er bl.a. positivt overraskede over søgningen til den nye U16 pigerække, hvor der har været større søgning til øverste niveau, end der var plads til, lyder det fra Torsten Cargnelli, DBU Jylland Ungdom.

Tirsdag den 28. juni offentliggøres alle puljer til efterårets turnering og kampfordelerne har indtil 6. juli mulighed for at pusle rundt med spilletiderne, inden det endelige turneringsprogram ligger klar torsdag den 7. juli.

Sådan ser tidsplanen ud:
Tirsdag den 21. juni: Korrekturliste sendes til klubbens kampfordeler
Tirsdag den 28. juni: Puljer offentliggøres
Tirsdag den 28. juni: Der åbnes for indrapportering af spilletidspunkter
Onsdag den 6. juli: Sidste frist for indrapportering af spilletidspunkter
Torsdag den 7. juli: Offentliggørelse af endelige kampprogrammer

Se mere
Kampfordelerinfo / Vigtige datoer



Log ind