Tina blev forlovet under fodboldkamp

Tina Christensen deltog i lørdags til Svend Jacobsen Cup i Them med sit hold ”The Penguins”. Midt under holdets sidste kamp blev hun dog særdeles glædeligt overrasket.

På en fodboldbane bliver der altid vist store følelser. Men følelserne blev alligevel ekstra udtalte i lørdags, da 27-årige Tina Christensen spillede med resten af ”The Penguins” til Svend Jacobsen Cup i Them.

For Tina Christensen, som til daglig spiller i B 74 Silkeborg, var dagen forløbet som til ethvert andet fodboldstævne, og hun havde ingen anelse om, hvad der skulle ske under holdets sidste kamp på de bonede gulve i Them Hallerne.

- Pludselig fløjter dommeren og kalder mig hen til sig. Det var vildt mærkeligt, for jeg var ikke i nærheden af modstanderen. Jeg bliver sur og kunne ikke forstå, hvad der foregik, siger Tina Christensen, mens hun fortsætter med at fortælle om den specielle situation:

- Så hiver dommeren fat i min arm og viser mig, hvordan jeg skal aflevere. Jeg var helt rundt på gulvet. Så siger han ”måske kan Lasse bedre forklare det”, og så beder han mig vende mig om, siger hun.

Tårerne fik frit løb

Bag Tina står pludselig hendes kæreste, Lasse Reuther, midt på banen med en mikrofon i hånden.

- Så siger han ”Hej Skat”, og jeg tænker, at det kun er noget, man ser på film. Og så begynder jeg at hyle, for jeg havde slet ikke set det komme, siger Tina Christensen.

- Jeg vender mig om, og så står vores familier og venner pludselig rundt om banen. Så går han på knæ, og alle i hallen begynder at huje og larme og klappe. Det var helt perfekt, og jeg var så glad for, at han gjorde det. Jeg elsker ham helt vildt, siger hun.


Fanget på film af søster

Se hele seancen i videoen herunder.

Log ind