Måned

Jylland får sine første futsal-mestre

Som noget nyt spilles der om Jyske og Jyske/Fynske Mesterskaber i futsal. Se finalisterne her.

Læs nyheden

Seminar om 9'er-rollen og spillestile

Randers FC's talentchef, Peter Elstrup, og forhenværende ungdomslandsholdstræner, Per Andersen, er instruktører på DBU Jyllands ungdomstrænerseminar den 1.-2. april 2016. Læs mere her.

Læs nyheden

Guide: Køb de helt rigtige støvler

Der er fodboldstøvler til normale baner, våde baner og kunstgræsbaner. Knopsystemet er med til at afgøre, hvilke støvler der passer til diverse underlag. Med hjælp fra en af Danmarks førende fodboldstøvle-eksperter giver vi dig her overblikket.

Læs nyheden

Store regionale forskelle på antallet af kunstgræsbaner

Trods positiv udvikling i antallet af kunstgræsbaner i de jyske fodboldklubber, er der stor forskel på, hvor let adgang fodboldspillere i Jylland har til banerne.

Læs nyheden

Barselsvikar til Region 2

DBU Jylland søger en barselsvikar til perioden fra den 1. maj 2016 til ca. den 1. juni 2017 til regionskontoret i Holstebro.

Læs nyheden

Professor: Derfor får du ømme ben i opstarten

Efter en fodboldpause kan benene være særdeles ømme dagen efter en træning eller kamp. Men det skal du faktisk have god samvittighed over, lyder meldingen fra Danmarks førende fodboldforsker.

Læs nyheden

Jysk oldboyshold vil spille fodbold ti timer i træk

Til foråret vil en flok oldboysspillere fra Hinnerup samle penge ind til UNICEF ved at spille fodbold i ti timer i træk – fordelt over 20 halvlege. Kampen skal generere penge til børn i verdens udsatte områder.

Læs nyheden

Video: Nu er ventetiden ovre

En vinterpause kan være frygtelig lang, hvis man er fodboldspiller. Se DBU Jyllands lille fejring af udendørsfodboldens tilbagekomst.

Læs nyheden

Årets første jyske mestre fundet

De første JM-finaler i indefodbold blev spillet i weekenden. Det bragte titlen som Jysk Mester til blandt andet Seest B, Prügelknabe IK, Hillerslev IF og BV Oksbøl. Se alle vinderne i U16-rækkerne og ældre her.

Læs nyheden

Sådan udvikler din krop sig i træningsopstarten

Kroppen udvikler sig eksplosivt frem mod første turneringskamp. DBU Jylland har fået en dansk topforsker til at sætte tal på forandringerne. Se de interaktive grafer nederst i nyheden.

Læs nyheden

Log ind