Fif til Fodbold Fitness

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvad Fodbold Fitness går ud på, eller er din klub allerede i gang, og ønsker I nye ideer til træningen? Så kom til inspirationsdag om Fodbold Fitness for kvinder den 7. november. Tilmeldingen er stadig åben.



Overvejer din klub at oprette et Fodbold Fitness-hold, eller er I allerede godt i gang, og ønsker I ny inspiration til træningen?

Så er der rig mulighed for at blive introduceret til eller lære nyt om den anderledes møde at spille fodbold lørdag den 7. november i Middelfart.

Dér afholder DBU Jylland og DBU Fyn inspirationsdag for alle kvinder med interesse for at dyrke Fodbold Fitness samt trænere og tovholdere.

Praktiske informationer

Arrangementet ledes af DBU-instruktør Peter Baun og Fodbold Fitnesskonsulent i DBU Fyn og DBU Jylland, Henrik Sørensen.

De vil rådgive om organiseringen af Fodbold Fitness i klubben, give tips til træningsøvelser og komme med ideer til, hvordan man skaber glæde og motivation for spillet.

Inspirationsdagen foregår den 7. november, klokken 13.00-17.00 som indendørstræning i Hyllehøjhallen, Hyllehøjvej 19, 5500 Middelfart.

Alle deltagere opfordres til at tage aktiv del i øvelserne og møde omklædt og i indendørssko.

Dagen afsluttes med fælles spisning.

Læs mere om inspirationsdagens indhold i invitationen her

Tilmelding

Tilmeld dig her

Fristen er mandag den 2. november 2015.

Kontakt os

Har du spørgsmål til inspirationsdagen eller Fodbold Fitness generelt, er du meget velkommen til at kontakte Fodbold Fitnesskonsulent Henrik Sørensen på mail heso@dbu.dk eller telefon 2157 5009.

Se også

Få inspiration til Fodbold Fitness for kvinder

Log ind