Er Jesper Jyllands farligste angriber?

Han scorede 25 Serie 4-mål i den netop overståede efterårssæson, og har scoret mellem 500 og 600 mål i sin seniorkarriere. Vi har talt med Jyllands måske farligste angriber.



Her står Jesper Lars Søndermark Jepsen med sin fanklub i Høst IF. Privat foto.
Jesper Lars Søndermark Jepsen er dét, som man, uden at tøve, kan kalde for en giftig angriber.

Den 34-årige Høst IF-spiller scorede 25 mål i 14 kampe for Serie 4-holdet i den netop færdigspillede sæson – og det flotte målgennemsnit er ikke en enlig svale.

Således hævder den dygtige angriber, at han har scoret minimum ét mål pr. kamp i hver eneste sæson i de 17 år, han har spillet seniorfodbold. Sammenlagt skyder han på, at han har sendt mellem 500 og 600 bolde i mål i gældende turneringskampe.

- Det betyder mest at score mål

For Jesper Lars Søndermark Jepsen, er det vigtigt, at være ham, som sender bolden ind bag modstandernes målmand. Det har han gjort i alle de klubber han har været i – hovedsageligt i Serie 1 og Serie 2, men også i Jyllandsserien og nu i Serie 4 for Høst IF.

- Det motiverer mig at score mål og hjælpe holdet på den måde. Som angriber er det jo først og fremmest målene, jeg kan bidrage med mål, siger han, og peger flere årsager til, at det så ofte er lykkedes ham, at have den sidste fodbold på bolden.

- Jeg er hurtig og driblestærk, og så springer jeg rimeligt højt, fordi jeg har spillet volleyball på eliteniveau, siger han og fortsætter:

- Og så løber jeg hele kampen, så jeg kommer altid til chancer.

Egen fanklub

Jesper Lars Søndermark Jepsen begyndte først at spille fodbold i Høst IF op til denne sæson, men selv om han ikke har en lang historik i klubben, er han sikker på opbakning fra sidelinjen.

- Jeg har allerede fået min egen lille fanklub, som består af to drenge. Vi har trøjesponsorer i klubben, og det er sønnerne til ham, som sponsorerer mig, som følger mig tæt og giver mig rigtig god support. De har bl.a. lavet et skilt, hvor der står ”Jesper” på. Det er rigtig fedt, siger han med et smil.

Målfarlig musiker

Udover at spille fodbold, er Jesper Lars Søndermark Sørensen også en rigtig dygtig musiker. Med en stribe sene jobs betyder det, at en del af sæsonens mange fuldtræffere er kommet i hus på trods af en træt krop.

- Her i efteråret havde jeg blandt andet været ude og spille et job, hvor jeg først var hjemme kl. seks om morgenen, og hvor vi skulle allerede spille kamp ved middagstid. Der havde jeg lidt tunge øje, siger den målfarlige angriber, som dog understreger, at han alligevel fik scoret i kampen.

Jesper blev dog skadet i sidste kamp, så selv om resten af Høst IF-drengene starter op på indendørs træning i disse uger, så må målslugeren lade sine Handball Spezial bliver i skoskabet. Men mon ikke han er klar til at fortsætte med at score mål, når Høst IF skal prøve kræfter med Serie 3 til foråret?


Høst IF fra Serie 4 har deres helt egen plaffeminister.Er Jesper den giftigste angriber i Jylland? Lad os høre jeres bud.

Opslået af Jysk Fodbold på 4. november 2015

Log ind