Ni tegn på at det bliver en møgkamp

Langt de fleste breddefodboldkampe er fantastiske, men en sjælden gang i mellem rammer alle fodboldspillere en dag, hvor alt peger på, at du går en rigtig møgkamp i møde. Vi giver et bud på, hvordan dagen kunne forløbe.



Hvis du har en skodkamp, er det ofte fordi, dagen er startet skævt. Foto: Fodboldbilleder.dk
Kampdage er som regel forbundet med en gang gode sommerfugle i maven og forventningens glæde.

En gang imellem trækker alt dog i den helt forkerte retning.

Vi giver her et bud på, hvornår man som breddespiller bare ved, at man kommer til at få en møgkamp:

- Du vågner, tjekker holdets Facebook-side, og finder ud af, at I ingen udskiftninger har med til dagens kamp. Måske du alligevel skulle have sprunget over de sidste to tequila-shots inden du tog hjem fra byen i nat…

- Da du ruller mørklægningsgardinet op, mødes du af et sceneri, som ikke er set værre siden filmen ”The Perfect Storm”.

- En del af din ’før-kamp-rutine’ er at stene lidt foran fladskærmen om formiddagen, men tv-fladen er fyldt op af engelske krimier og tysk schlager-musik – på den onde klinge.

- Du har glemt at tømme sportstasken efter midtuge-træningen, og nu lugter den værre end en overvægtig langturschauffør fra Balkan, som har krydset Tyskland under en hedebølge.

 - Du er presset på tiden da du kører hjemmefra, og slemt bliver værre da du laver et Jens Voigt-lignende styrt ned af en af de lokale bakker hen mod klubhuset. Resultat: Asfalteksem og et uoverskueligt vederlag til holdets bødekasse for at komme for sent.

 - I det evige gedemarked om at få fingre i et par shorts, som passer til andre end 12-årige piger, trækker du nitten og må spille kampen i et par i størrelse medium.

- Træneren har fået en taktisk åbenbaring i løbet af natten og flytter dig fra din favoritplads lige bag angriberne til en plads som midtstopper. Cirka simultant får du en ’snap’ af din nye kæreste, som med julelys i øjnene proklamerer, at hun kommer og ser dig spille.

- Det dårlige vejr betyder, at kampen bliver flyttet fra græsbanen til grusbanen, som vel at mærke ligner pavéen gennem Arenberg-skoven i en regnfuld udgave af Paris-Roubaix. Væskende sår, here we come!

- Under opvarmning kaster du et glimt på din direkte modstander, som viser sig at have en statur, der kan få en linebacker i amerikansk fodbold til at virke som en pygmæ på skrump.

Hvad har vi glemt? Giv os dit input på www.facebook.com/jyskfodbold.


Log ind