Børnestævner byder på sjov og fodbold

Allerede fra 22. august byder vi igen på Jyske 3-bold Storstævner. Kom med til fodboldtivoliets fødselsdagsfest i Hinnerup, Aalborg, Them eller Nykøbing Mors. Helt gratis, tilmeld nu.

Storstævner 2014 - 2

Vi fejrer 10 års fødselsdag for de populære Jyske 3-bold Storstævner, som lukker dørene op for U7-U10 Drenge og Piger fire steder i Jylland i efteråret.

To timer med intensive 3-mands fodboldkampe på et væld af små baner med bander omkring sammen med et overflødighedshorn af udenoms-aktiviteter for spillere, søskende, forældre og alle andre interesserede. Alt sammen helt gratis og ligetil.

Tilmeld dit hold online

I efteråret 2015 foregår stævnerne her:

Hos HOG Hinnerup den 22. august
Hos Aalborg B den 29. august
Hos Them GF den 30. august
Hos Nykøbing Mors IF den 20. september

Tilmelding foregår enten via KlubOffice eller staevner.dk. Det er også muligt at tilmelde via en mail til Jeanette hos DBU Jylland Turneringer. Tilmeldingen lukker ca. 10 dage før stævnet, kontakt derefter via mail.

Uden for banen

Også uden for banerne er der masser af sjove aktiviteter ved et Jyske 3-bold Storstævne. Hoppeborg, tatoveringer, sæbebobler, kaffebar for de voksne og spændende konkurrencer. Tag derfor gerne hele familien med og brug stævnet som en sjov ryste-sammen-tur for holdet. Og som prikken over i'et er der flotte guldmedaljer til alle spillere - vi tæller nemlig ikke resultater, det handler alt sammen om at have det sjovt og spille god fodbold.

Stævnerne arrangeres i samarbejde mellem DBU Jylland, Jyske Bank og værtsklubberne.

Se mere her

Kom til storstævne
Jyske 3-bolds Facebookside
jyske3bold.dk

Log ind