Se videoerne fra delegeretmødet

DBU Jyllands årlige delegeretmøde blev afholdt lørdag den 10. januar. Her kan du se de gode videoer, som blev vist undervejs på mødet.


De mange videoer, som blev vist under DBU Jyllands delegeretmøde, er meget kreative. Her er det Hjørring IF's U14-Drenge, der poserer.



I Herning Kongrescenter afholdt DBU Jylland sit årlige delegeretmøde lørdag den 10. januar. Til forsamlingen blev vist en stribe gode og underholdende videoer. Du kan se dem her.

Hvad betyder fodbold for dig?

Vi har gennem 2014 spurgt en lang stribe fodboldaktører fra de jyske breddeklubber, hvad fodbold har af betydning for dem. Det kommer der mange gode, underholdende og tankevækkende svar på: Se videoen her:

Hvad betyder fodbold for dig?

DBU Jyllands Ungdomslederlegat:

Mette Littau Kjeldsen fra Mejrup GU anede intet om, at hun skulle tildeles ungdomslederlegatet, da hun i december deltog i et evalueringsmøde med de piger, hun er manager for. Vi brasede ind og overraskede hende med prisen – se den underholdende video her:

DBU Jyllands Ungdomslederlegat

DBU Jyllands Rejselegat:

I Svenstrup-Godthåb IF har Axel Petersen siddet for bordenden i bestyrelseslokalet siden 1983. Hans datter, Helle Petersen, og det mangeårige medlem i klubben, Frank Bandholst, fortæller i tidsrejsevideoen, hvorfor det er fortjent, at netop Axel Petersen modtager prisen:

DBU Jyllands Rejselegat

DBU Jyllands Uddannelsespris:

I Hjørring IF har de siden starten af 2013 satset benhårdt på at dygtiggøre deres trænere med træneruddannelser, så de unge spillere i klubben får de bedste muligheder for at udvikle sig mest muligt. Se video fra Hjørring IF her:

DBU Jyllands Uddannelsespris

Årets Ungdomsklub:

”Vi gi’r dig oplevelser med og uden bold” er mottoet i FC Horsens, og klubbens ledere strækker sig langt for at leve op til dette. Klubbens tankegang er, at glade medlemmer også er glade fodboldspillere. I videoen herunder kommer et udsnit af klubbens medlemmer med deres tanker om det at gå til fodbold i FC Horsens:

Årets Ungdomsklub

Ung dommer fortæller om trusler under kamp

Den blot 17-årige dommer Kristoffer Havn måtte i efteråret 2014 afbryde en U12 Drenge B-kamp, da en af forældrene kom med vedvarende trusler under kampen. Hør den unge dommer fortælle om episoden og hvordan han opfatter begrebet fairplay:

Ung dommer om trusler

Årets brag i seriefodbold

I foråret 2014 blev årets vel nok mest spektakulære kamp i serierækkerne spillet. Kampen var et lokalopgør mellem HØST IF og Hadsten SK i Serie 4. Imponerende 300 tilskuere havde fundet vej til opgøret, som blev afgjort på allersmukkeste vis. Se sammendrag fra lokalbraget her:

Årets brag

Præsentation af Jysk Fodbold på E-magasin

DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, vil fremover udelukkende være at finde som digital udgave. Se en præsentation af E-magasinet og et udsnit af de nye, mange muligheder, som kan lade sig gøre med et interaktivt magasin:

Præsentation af E-magasin

Log ind