Se frister for tilretning af hold

Nytilmelding til Old Boys- og Veteranrækkerne har tilmeldingsfrist 1. marts. Husk også at tilrette holdantal i 5-mands, 7-mands og 8-mands rækkerne.

Lemvig GF maa blive i Jyllandsserien i foraaret 2012
Årets første forårsdag er sidste frist for Old Boys-tilmeldingen.



Søndag den 1. marts markerer årets første forårsdag, men også tilmeldingsfristen til årets Old Boys- og Veteranturnering.

De gamle ben har flere muligheder for at spille turneringsfodbold, alt afhængig af benenes årgang og spillernes antal. Se mulighederne i netop din region:
Region 1 – Nordjylland
Region 2 – Vestjylland
Region 3 – Østjylland
Region 4 – Sydjylland

Tilmelding af hold foregår via KlubOffice.

Har du de samme spillere til rådighed endnu?

I de regionale 5-, 7- og 8-mands rækker fra U5 til Kvinder/Herrer fortsætter holdene fra efterårsturneringen 2014 i forårsturneringen 2015.

Måske har du fået ekstra U12 spillere? Eller måske har et par kvindespillere indstillet karrieren? Hvis du ønsker at justere holdantallet i de enkelte rækker, foregår dette ligeledes i KlubOffice.

Fristen for tilretning af hold i 7-mands og 8-mands rækkerne samt 5-mands U10-rækken hedder 15. marts, mens tilretningsfristen for øvrige 5-mands hold sammen med 3-mands hedder 1. april.

Der tages hensyn til særlige ønsker

Alle de hensyn, som det er muligt at tage med i betragtning til turneringsplanlægningen, skal også meddeles i forbindelse med tilmelding.

- Nogle klubber ønsker hjemmekampe i en bestemt uge på grund af den lokale sportsfest eller et jubilæum. Det kan også dreje sig om at planlægge hjemmebane i dén uge, den lokale 7.klasse er på lejrskole, fordi man så selv kan flytte kampen i redigeringsfasen, forklarer Martin Clausen fra DBU Jylland Region 4's kontor.

- Vi forsøger at tage alle disse forbehold med i vores turneringsplanlægning, så byd endelig ind pr. mail til regionskontoret, hvis I har særlige ønsker, fortsætter han.

Læs mere
Region 1
Region 2
Region 3
Region 4




Log ind