Kom helt tæt på teenagerne

Jysk Fodbold har endnu en udgivelse klar i App Store og Google Play. E-magasinet har denne gang et stort tema om ungdomsfodbold, hvor vi kommer tæt på teenagernes tilgang til fodboldlivet.

DBU Jyllands app, Jysk Fodbold, er ude med en ny udgave. Denne gang med et omfattende tema om ungdomsfodbold, hvor der blandt andet kommer svar på, hvordan man kan få en ungdomsafdeling til at blomstre,

 hvordan de unge selv betragter deres fodboldgerning og om det egentlig er godt eller skidt nyt for fodboldklubberne, at FIFA-spilserien er så populær.

Fodboldmagasinet er ganske gratis. Du kan downloade det til din tablet eller smartphone i App Store og Google Play fra denne side.

Bredballe IF har fat i den lange ende

Fodboldklubbernes evige smertensbarn er ungdomsspillerne. De trives godt det ene øjeblik, og det næste stopper de med at spille fodbold. Men faktisk har der siden 2006 været en fremgang på landsplan på 1500 nye ungdomsspillere hvert år – nok til de flestes overraskelse.

Bredballe IF har gjort deres til, at ungdomsspillerne er blevet flere. I den sydøstjyske klub har man gennem en målrettet og nytænkende proces fået fyldt op på diverse børne- og ungdomshold. De gør op med de traditionelle holdinddelinger, og så er der ingen forskelsbehandling.

- Vi har den holdning, at alle spillere skal tilbydes det samme, om de gør sig gældende på Mesterrække- eller C-niveau, lyder det fra Ole Weiersøe, ungdomsformand i Bredballe IF.

Temaet om ungdomsfodbold er desuden fyldt med meget andet relevant indhold, fx om en ny trænermanual til ungdomstrænere, om et særdeles alternativt U16-hold og hvad det betyder, at mange unge, især fodboldinteresserede, bruger spandevis af timer på at spille FIFA på computer.

Foruden temaet er der som altid gode og relevante historier fra de jyske breddefodboldklubber, samt fire nye træningsøvelser.

Download magasinet

Hent magasinet helt gratis i App Store og Google Play.

Læs også

Jysk Fodbold: Nu som E-magasin

Flere teenagere spiller fodbold

Ungdomsfodbold – et klubkoncept

Log ind