Kend dig selv - og forstå andre

Deltag i kurset, som gennem indsigt i persontyper og adfærd vil hjælpe dig til at kommunikere bedre med dine omgivelser – både i klubben og i andre sociale sammenhænge.



Oplever du ind imellem, at det kan være svært at forstå eller kommunikere med dine træner- og lederkollegaer, dine spillere, forældre eller andre personer i klubben? Hvis du kan svare ja, er DBU Jyllands kursus ’Kend dig selv – og forstå andre’ lige noget for dig.

Kurset afholdes tirsdag den 18. november 2014 kl. 17-22 på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst, og kurset er målrettet alle klubledere og trænere, som i kraft af sin lederrolle skal kommunikere med mange forskellige mennesker.

Individuel Insights Personprofil

’Kend dig selv – og forstå andre’ er en del af DBU’s lederuddannelse og bygger på konsulentvirksomheden Insights’ kursus ’Personlig Effektivitet’. Kurset giver en underholdende og inspirerende introduktion til Insights-systemet, og hvordan du kan anvende det i dagligdagen.

Kurset indeholder en individuel Insights Personprofil samt diverse supplerende materialer. Som deltager på ’Kend dig selv – og forstå andre’ får du blandt andet:
  • viden om Insights’ farveenergier, og hvordan disse bruges
  • indsigt i egen adfærd (på en god dag og en dårlig dag)
  • øget selvforståelse for, hvordan andre kan opfatte dig
  • forståelse for andre menneskers adfærd samt deres behov
  • værktøjer til effektiv kommunikation på forskellige måder
  • viden omkring ledertyper og ledelsesstil

Tilmeld dig senest den 12. november

Der er tilmeldingsfrist for kurset onsdag den 12. november 2014.

Du kan tilmelde dig her.

Prisen for at deltage er 1800 kr. pr. person, og beløbet inkluderer en individuel Insights Personprofil, kursusmaterialet ’Effektiv kommunikation’ og forplejning.

Det er også muligt at bestille kurset, som et lukket klubkursus. I det tilfælde er grundprisen 3400 kr. (instruktør, kørsel og administration) og derudover 1200 kr. pr. deltager (individuel Insights Personprofil og kursusmaterialet ’Effektiv kommunikation’). Forplejning er for klubbens egen regning.
  
Kontakt os

Har du spørgsmål til ’Kend dig selv – forstå andre’, er du meget velkommen til at kontakte Nikolaj Sloth på mail niko@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9961.

Log ind