Få kendt TV-kommentator til din kamp

Film dit holds sejrssang eller kampråb og få chancen for at få en af jeres kampe kommenteret af den kendte TV-kommentator Jimmy Bøjgaard.



Synes du, at det kunne være sjovt at få Jimmy Bøjgaard til at kommentere en af dine fodboldkampe. Grafik DBU Jylland Kommunikation


Synger dit hold sejrssang eller har I et kampråb?Så har I muligheden for at vinde en helt unik præmie: Et langt sammendrag fra en af jeres kampe, som bliver kommenteret af den kendte sportskommentator Jimmy Bøjgaard.

Det er således førstepræmien i en konkurrence på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold, hvor man skal uploade et videoklip af sit holds sejrssang eller kampråb for at deltage.

Tv-kommentator med stor erfaring

Jimmy Bøjgaard vil kommentere et langt sammendrag på mellem fem og ti minutter fra en af vinderholdets kampe – og han vil gøre det i vanlig humoristisk og entusiastisk stil.

Han har mange års erfaring som sportskommentator, og har, udover fodbold, bl.a. kommenteret ishockey, amerikansk fodbold og det populære Zulu Djævleræs.

I vil både modtage den endelige film på en dvd, ligesom den vil blive uploadet på DBU Jyllands Youtube-kanal.

Deltag og stem!

I kan deltage I konkurrencen her.

Deadline er 21. maj 2014 kl. 12.00, hvorefter vi vil planlægge hvilken kamp vi skal filme i fællesskab med vinderholdet.

Bemærk: Man skal ’synes godt om’ Jysk Fodbold på Facebook, for at kunne deltage og stemme.

Log ind